SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Ankara Haber

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor » Sadettin Saran’dan taraftarı üzen haber

Sadettin Saran’dan taraftarı üzen haber

Yayınlanma:
Sadettin Saran’dan taraftarı üzen haber

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın gribal enfeksiyon geçirdiği öğrenildi. Sağlık sorunu nedeniyle Gaziantep FK deplasmanına gidemeyen Saran’ın, maç öncesi futbolcularla telefonla görüşerek takıma moral verdiği bildirildi.

Fenerbahçe’de teknik direktör Domenico Tedesco’nun sağlık sorunlarının ardından kulüp yönetiminden de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Sadettin Saran’ın gribal enfeksiyon nedeniyle rahatsızlandığı ve bu sebeple Gaziantep deplasmanına katılamadığı öğrenildi.

TEDESCO’YU HASTANEDE ZİYARET ETMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın, sağlık problemi yaşayan teknik direktör Domenico Tedesco’nun durumunu yakından takip ettiği belirtildi. Deneyimli teknik adamı hastanede ziyaret eden Saran’ın, Tedesco’ya moral verdiği ifade edildi.

Kulüp kaynaklarına göre Saran’ın bu ziyaretin ardından rahatsızlandığı ve gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi.

GAZİANTEP DEPLASMANINA GİDEMEDİ

Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Sadettin Saran’ın, Fenerbahçe’nin Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşma için deplasman programına dahil olamadığı öğrenildi. Kulüp çevresinden edinilen bilgilere göre Saran’ın evinde istirahat ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

FUTBOLCULARA TELEFONLA MORAL VERDİ

Rahatsızlığı nedeniyle takımla birlikte Gaziantep’e gidemeyen Başkan Saran’ın, karşılaşma öncesinde futbolcularla telefonla görüştüğü belirtildi. Saran’ın oyunculara moral verdiği ve maç öncesinde destek mesajı ilettiği ifade edildi.

Sarı-lacivertli kulüpte hem teknik heyet hem de yönetim cephesinde yaşanan sağlık sorunları, karşılaşma öncesi dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler